Crystal SKE GENTLEMAN Aronia by Evapify është një pajisje njëpërdorimshe me një dizajn elegant kristali, i cili përmban 20mg/2% kripë nikotinë e-lëng dhe një bateri 500 mAh që siguron deri në 600 thithje. Kapaciteti i e-likuidit: 2.0ml.

Dyqani: Crystal Vape

Kati: 1