JYSK Albania është pjesë e rrjetit global JYSK të dyqaneve me pakicë që ofrojnë gjithçka për shtëpinë tuaj.

Sot, JYSK Group ka më shumë se 3300 dyqane dhe afërsisht 30000 punonjës në 48 vende të botës.

Dyqani: Jysk

Kati: -1