Bar Toptani, I pozicionuar ne katin -1 ne atriumin kryesor te qendre, operon prej tre vitesh duke sjelle sherbimin me te mire te kafes dhe jo vetem, per vizitoret e qendres Toptani. 

Nje bar I cili ofron njekomoditet dhe produkte te fresteka, te shijshme si dhe nje kafe fantastike.

Dyqani: Bar Toptani

Kati: -1