Label NUE është një linjë e modës e krijuar me synim për të nderuar gratë. 

Kontakt

  • +355 67 737 1302

Ne krenohemi me aftësinë për të fuqizuar klientët tona që të jenë të sigurta dhe të shprehin ndjenjën e tyre të stilit përmes trendeve më të fundit.

Përkushtimi ynë për modën, stilin dhe për t'i bërë klientët tona të duken dhe të ndjehen mirë, është menduar me kujdes me çdo pjesë të zgjedhur dhe të dizajnuar me dorë.

Dyqani: Label Nue

Kati: 2