Një rrjet i dyqanesh që sjell per konsumatorin vesh mbathje, veshje shtëpiake dhe pizhame për meshkuj, femra dhe fëmijë. Pamja e dyqaneve Tezenis është kozmopolite, koleksionet janë të reja dhe gjithmone ne linjë me trendin e momentit, në zhvillim të vazhdueshëm, të zgjeruara çdo javë nga artikuj të rinj.

  • marketing@balkanmaster.com

Koncepti i shitjes është gjithashtu i ndryshëm: të gjitha artikujt janë të ekspozuar në manekinë dhe dyqan ku ju mund të zgjidhni lirshem dizajnin që ju pëlqen. Politika e çmimeve është jashtëzakonisht konkurruese, duke ushqyer një klientelë të re.

Në ditët e sotme ka më shumë se 300 dyqane në Itali dhe më shumë se 100 në vende të tjera.

E gjeni në katin 0 në qendren tregtare TOPTANI!

Dyqani: Tezenis

Kati: 0