Ndajme gezimet e femijerise per brezat qe po vijne. Marke autentike francese veshjesh per femije.

Kontakt

  • +355694009779

Me nje kthese magjepese Jacadi po ia kalon botes trashegimin autentike te tradites se modes francese per femije.

Jacadi Paris eshte nje marke francize prestigj. Elegante dhe plot finesse, qe respekton vlerat e

familjes dhe I kushton vemendje embelsis dhe freskise se femijerise.

Dyqani: Jacadi

Kati: 3