Shoqeria ka si objekt kryerjen e te gjitha aktiviteteve, Palester, sherbime fitnesi, shitje suplementesh te ndryshme paisje palestre dhe suplemente per fitness, rroba sportive, etj.

Dyqani: Limitless Fitness

Kati: 5