Preca Brummel u krijua në vitin 1951, falë intuitës dhe iniciativës së Giovanni Prevosti. Familja është sekreti i suksesit të Preca Brummel, e cila filloi si një fabrikë e vogël tekstili dhe me kalimin e viteve është bërë lider në veshjet e fëmijëve në Itali, falë markes Brums. 

Kontakt

  • albrum.al@hotmail.com
  • 00355699911815

Çdo koleksion Brums përcjell dëshirën e tij për të përmbushur nevojat e shumta të klientëve të tij të rinj. Cilësia e lartë e produkteve të saj dhe imazhi emocional i Brums pasqyrojnë vlerën e markës. Gjithçka fillon me produktet dhe stilin e tyre të sofistikuar: një pamje e bukur që fokusohet në vëmendjen ndaj detajeve, ngjyrave dhe pëlhurave.

Dyqani: Brums

Kati: 3