Intimissimi u krijua për të përcjellë sofistikimin dhe romancën, duke përdorur stilin e rafinuar italian për të kënaqur dëshirat dhe nevojat e të gjithëve femra që kërkojnë rehati, cilesi, kualitet por pa humbur pamjen luksoze.

  • marketing@balkanmaster.com

Intimissimi ofron një gamë të gjerë produktesh, duke perfshire detaje te vecanta ne te gjitha koleksionet e saj.

Përveç veshjeve intime dhe te brendshme, intimissimit ofron nje game te gjere veshje gjumi.

E gjeni në katin 0 në qendren tregtare TOPTANI!

Dyqani: Intimissimi

Kati: 0