Euro1 është rrjeti i dyqaneve ku mund të gjeni më shumë se 35,000 produkte në mbi 20 kategori të ndryshme me çmimin surprizues vetëm 159 Lekë.

Kontakt

  • 068 80 35 253
  • info@euro1.al

Rreth nesh

Ne do t’ju befasojmë me gamën tonë të gjerë dhe vazhdimisht të përditësuar të artikujve. Natyrisht, gjithmonë me çmimin më të ulët pa cënuar aspak cilësinë. Ne ju garantojmë raportin më të mirë cilësi/cmim që ju mund të gjeni në treg. Çdo javë gamës së produkteve i shtohen mbi 100 artikuj të rinj. Kjo një arsye tjetër për të na vizituar sa më shpesh. Por mos u çuditni kur të dilni nga dyqani jo vetëm me produktin për të cilin kërkonit, por edhe me një qese plot produkte praktike dhe të bukura me çmim fantastik. Ky është efekti i Euro1.

Si arrin Euro1 të ketë çmime kaq të lira?

Euro1 duke qenë operator i një shkalle masive, ka forcën të prokurojë volume shumë të mëdha produkti drejtëpërdrejtë vetëm nga prodhues të autorizuar. Kjo gjë na jep mundesinë të marrim çmime vërtet të lira, konkurruese por pa cënuar cilësinë. Gjithashtu duke përmirësuar proçeset e punës në vazhdimësi dhe duke aplikuar sistemet më të avancuara të teknologjisë për menaxhimin dhe logjistiken arrin që të minimizojë kostot dhe shpenzimet operative. Në të njëjtën kohë, ne nuk bëjmë asnjë kompromis me cilësinë, sigurinë dhe jetëgjatësinë e produkteve duke siguruar kënaqësinë maksimale të klientëve tanë.

Dyqani: Euro 1

Kati: 4

Kualitet 100% Gjerman

Produktet gjermane janë të njohura për cilësinë e tyre të lartë, teknologjinë inovative, dizajnin e përsosur dhe performancën e shkëlqyer. Euro1 si një rrjet supermarketesh në Shqipëri është specializuar në ofrimin e produkteve gjermane të cilësisë së garantuar për konsumatorët e tyre. Euro1 si rrjet supermarketesh vlerëson cilësinë e produkteve gjermane dhe synon të ofrojë një përvojë blerjeje të kënaqshme dhe të besueshme për klientët e tyre në Shqipëri.