Orixel Brandstore i Krijuar ne Vitin 2021 , Ofron  Per te gjitha Stinet e Vitit ,Aksesore te Ndryshem , Çanta , Syze , Kepuce , Etc . Larmi te Ndryshme Ngjyra dhe Modele . 

Kontakt

  • Orixel@yahoo.com
  • 00355672011273

E Frymezuar nga Tendencat me te Fundit ne art dhe Mode ne Mbare Boten . 

Orixel Ofron Larmi te Ndryshme Ngjyra , Stil Klasike, Modern dhe Sportive .

Koleksionet jane te Strukturuara mire,te kompletuara dhe fleksibel per te ofruar mundesine e kombinimeve te Pafundme per te gjithe meshkuj & femra qe deshirojne te ndihen rehat & bukur ne çdo sekonde te Dites .

Dyqani: Orixel

Kati: 2