Me vendndodhje në të qendren Toptani, Candy World sjell gëzimet e vogla të fëmijërisë në shtëpitë e të rriturve dhe krijon kujtime të përjetshme për fëmijët.

Candy World u sjell klientëve të saj nje larmishmeri karamelesh me shije dhe forma te ndryshme. Ne fokusohemi në kënaqësinë e klientit dhe angazhimi ynë për shërbimin ndaj klientit do të jetë një nga prioritetet kryesore të Candy World.

Dyqani: Candy World

Kati: 6