HUGO BOSS, me zyra qëndrore në Metzingen (Gjermani), është një kompani lider globale e modës që ofron veshje, këpucë dhe aksesorë për femra dhe meshkuj me cilësi të lartë. 

  • +355697017984

Kompania ndjek një strategji portofoli, me platformën HUGO BOSS që aktualisht përbëhet nga dy marka të forta - BOSS dhe HUGO me target grupe të dallueshme. Të dy markat dallohen qartë nga karakteristikat individuale. Në të njëjtën kohë, ato ndajnë standarde po aq të larta për sa i përket cilësisë, inovacionit dhe qëndrueshmërisë, ndërsa sigurojnë që klientët të jenë të veshur në mënyrë perfekte 24/7 dhe për çdo rast. Është e sigurt se pëlqueshmëria e markës HUGO do të jetë faktori më i rëndësishëm për suksesin e kompanisë në planin afatgjatë. Maksimizimi i kënaqësisë së klientit dhe ofrimi i produkteve më të mira në industri është filozofia që ndjekin.

Me markën HUGO, influencer dhe individualistët e stilit mund të bëjnë veshje të sigurta formale dhe moderne.

‘Për mashkullin që preferon te udhëheq jo te ndjek’

HUGO ofron stile goditese, dizajne sezonale të reja dhe moderne që janë unike. I orientuar drejt individualistëve të stilit që preferojne gjithmonë të vishen në mënyrën unike. Një përzierje e prerjeve moderne dhe influenca e veshjeve te perditshme jep pamje jokonvencionale.

´Gruaja hugo nuk bën kompromise - dhe as në stilin e saj´

HUGO ofron veshje për individualistet për të cilat stili jokonvencional është më shumë se sa thjesht pjesa e jashtme-pasqyron qëndrimin e tyre të brendshëm. Nuk ka rregulla për femrat HUGO. Gjithçka mund të kombinohet me çdo gjë, përderisa bën një veshje. Koleksioni përfshin veshje të rehatshme zyre, fustane festive dhe veshje të përditshme.

Dyqani: Hugo

Kati: 1