Sarar është themeluar nga Abdurrahman SARAR’s në një rrobaqepsi në vitin 1944. Sot Sarar ka katër  fabrika në të gjithë botën.

  • +355697058161

Si një kompani që operon në shumë sektorë në shumë pjesë të botës dhe Turqisë, Sarar beson se Të fitosh të tashmen do të thotë të fitosh të ardhmen. Në këtë drejtim, Sarar udhëheq sektorin e saj me 75 % punësim të femrave. Me të gjitha projektet e tij të qëndrueshme, Sarar vazhdon të realizojë ëndrrat, të sigurojë një të ardhme të shëndetshme dhe të ndajë të gjitha shërbimet e tij me botën duke i dhënë përparësi cilësisë dhe elegancës së Sararit. Ashtu si në shumë pjesë të Turqisë dhe botës, kompanitë e Grupit Sarar gjithashtu operojnë në shumë sektorë dhe bëjnë diferencën.

Dyqani: Sarar

Kati: 0