Caribbean Emerald eshte nje marke e re me produkte cilesore, natyrale dhe organike per fytyren, trupin, floket etj.

Kontakt

  • info@caribbeanemerald.com
  • +355 68 261 0242

Produktet e saj frymezohen nga bimesia e pasur e zones se Karaibeve. E gjithe puna me produktet eshte e mbeshtetur nga krijues, kimiste dhe profesioniste me pervoje ne fushen e kujdesit per lekuren, duke rezultuar keshtu ne produkte cilesore, natyrale dhe organike, te cilat prodhohen ne ishullin Sint Maarten (Sint Maarten eshte nje ishull i mrekullueshem dhe mjaft i frekuentuar qe ndodhet ne zonen e Karaibeve). Produktet Caribbean Emerald shiten ne Saint Martin, Saint Barth, dhe SHBA dhe jane ne sasi te limituara

Dyqani: Caribbean Emerald

Kati: 2