Në zemër të Tiranës, në ambientin ndjellës të qendrës tregtare Toptani Shopping Center mori jetë "Game City". Aventura jonë lindi nga pasion për videolojërat dhe koleksionizmin.

  • +355699306541

Vendimi për të krijuar një hapësirë mikpritëse për të apasionuarit pas lojërave e ka bërë dyqanin "Game City" një vend unik, ku nostalgjia e retrogaming bashkohet me lajmet më të fundit nga bota e lojërave. Lançimit i titujve ekskluzivë dhe mbrëmjeve tematike e kanë bërë dyqanin tonë një pikë referimi për adhuruesit e videolojërave në Shqipëri. Komuniteti që është formuar rreth "Game City" e ka bërë përvojën e blerjeve jo thjesht një akt tregtar, por një moment të ndarjes së pasioneve të përbashkëta. Historitë e klientëve që gjetën thesare lojërash në zemër të kryeqytetit shqiptar janë bërë pjesë e pandashme e historisë sonë. Duke parë përpara, ne do të vazhdojmë të zgjerojmë ofertat tona dhe të befasojmë komunitetin tonë me ngjarje të veçanta, duke e bërë Game City një vend gjithnjë e më në zhvillim për të gjithë entuziastët e video lojërave.

Ju mirëpresim në qytetin tonë të videolojrave Game City:The Entertainment of the Future.

Dyqani: Game City

Kati: 3