Kompania “Globe” filloi aktivitetin e saj në fushën e tregtisë së pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë "Electrolux" në Tiranë. Hap pas hapi, u konsolidua duke u bërë një nga kompanitë udhëheqëse në vend. 

  • +355 44 806 061

Në vitin 2007, u hap Qendra "Globe home expert", e vendosur në rrugën e "Kavajës", me një sipërfaqe totale prej 2000 m², duke prezantuar një imazh të ri në fushën e teknologjisë, shërbimit të cilësisë dhe kualifikimit të duhur të një stafi profesional. Sot jemi krenarë të themi se në çdo dyqan Globe në të gjithë Shqipërinë, klientët tanë gjithmonë do të gjejnë të njëjtin standard shërbimi të përkushtuar për nevojat e tyre. Do të jeni në gjendje të gjeni dyqane Globe në të gjithë Shqipërinë.

Cilësia është kursim.

Dyqani: Globe

Kati: -1