Data: 13/01/2024

Ora: 17:00

Kati: -1

 Kampioant Shahu me femije nen moshen 16 vjec. Loja u zhvillua ne disa raunde dhe u shapllen 2 fituesit kampione ne kategorine U10 dhe U16, te cilet moren kupat. Te gjithe u pajisen me certificate.

Nje pasdite fantastike ne Toptani, me plot emocion ku shahistet e vegjel shkelqyen. 

Ju mirepresim!

Rregjistrohuni me email per te marre njoftime mbi eventin

Intuit Mailchimp