Ora: 18:30

Kati: -1

Tako arkitektin ne Toptani Center!

Surpriza dhe keshilla mbi arredimin e ambjenteve te ndryshme, keshilla praktike dhe detaje qe bejne diferencen ne shtepine tuaj. Nje vizite ne te gjithe dyqanet e shtepise per te gjetur produketet me te mira dhe te nevojshme per shtepine. Zbulojme produktet e reja te Panairit Home décor ne katin -1.

Ju mirepresim!

Rregjistrohuni me email per te marre njoftime mbi eventin

Intuit Mailchimp