Data: 31/03/2024

Ora: 11:00

Kati: -1

Ngjyros dhe pikturo vezet e Pashkeve me xhaxhi piktorin.

Krijo pikturen tende te Pashkeve ne telajo.

Facepainting.

Lexim libri me shkrimtaren e njohur Adelina Mamaqi.

Ju mirepresim!

Rregjistrohuni me email per te marre njoftime mbi eventin

Intuit Mailchimp