Data: 1/06/2024

Ora: 11:30 & 18:00

Kati: -1

Mur i dedikuar per te pikturuar. Puzzle, jenga dhe tik tak toe. 

Performance magjike “Aladdin” 

Ju ftojme per  nje 1 Qershor plot lojera dhe argetim. Art dhe lojera: ne 11:30, femijet mund te shpalosin imagjinaten e tyre ne nje mur gjigant per te pikturuar, te luajne puzzle, jenga dhe tik tak toe. Shfaqja e “Aladdin”: ne oren 18:00, zhytuni ne boten magjike te Aladdin-it me nje shfaqje muzikore nga femijet tane te talentuar. 

Ju mirepresim!

Rregjistrohuni me email per te marre njoftime mbi eventin

Intuit Mailchimp