Data: 14/02/2024

Ora: 18:00

Kati: -1

Më 14 Shkurt, Kupid ju pret plot me lojëra, argëtim, muzikë dhe DHURATA... në Toptani.

Çifti fitues do të përfitojë një udhëtim 3 ditor drejt Romës.

Videobooth 360 gradë ku fikson kujtimin më të bukur të ditës me partnerin.

Eja bashkë me gjysmën tënde në Toptani, luaj dhe fito!

Shigjeta të drejtohet ty!

Ju mirepresim!

Rregjistrohuni me email per te marre njoftime mbi eventin

Intuit Mailchimp