Shtëpia franceze e elegancës së përjetshme për fëmijë që nga viti 1977. Dyqani zyrtar i Tartine et Chocolat në Shqipëri!

Që nga krijimi i saj në 1977, Tartine et Chocolat i kanë qëndruar besnike trashëgimisë së tyre franceze me koleksione që përfshijnë aksesorë për të porsalindur dhe veshje për foshnjat në një stil kryesisht tradicional.

MËNYRA FRANCEZE PËR TË BËRË GJITHÇKA...

Vëmendje e veçantë i kushtohet çdo detaji, çdo përfundimi dhe çdo pjese të koleksionit. Kashmir, pambuk dhe leshi cilësor janë materialet më fisnike që i mbështjellin fëmijët me butësi dhe rehati.

Në vetëm pak vite, Tartine et Chocolat u bë marka e parë e lartë që ofron një univers të plotë për fëmijët.

Dyqani: Tartine Et Chocolat

Kati: 3