Në qendrën tregtare Toptani Center, synojmë të bëjmë përvojën tuaj sa më të këndshme, duke ofruar një shërbim sa më korrekt dhe një përvojë të paharrueshme. Jemi të vendosur për të siguruar që vizita juaj në Toptani të jetë e mrekullueshme dhe e paharrueshme për të gjithë.

Shiko Harten Interaktive


Harta interaktive është një udhëzues që ju ndihmon për të naviguar në dyqanet tona të blerjes, argëtimit dhe ngrënies.

Qëndra e lavazhit ne katin -2, ofron dhe siguron lavazh të veçantë për makinën tuaj ndërkohë që ju shijoni ekperiencën në qender. 

Toptani ka makina të shumta ATM te vendosura në katin -1 në hollet e ashensorëve, për të kryer nevojat tuaja bankare.

BKT

CREDINS BANK

OTP

RAIFFEISEN 

TIRANA BANK

Qëndroni të lidhur me wi-fi e qendres me shpejtësi të lartë 1GBPS duke ndjekur disa hapa të thjeshtë në momentin që lidheni me wi-fi falas.  

Shërbimi I sigurisë në qendren Toptani Center duke përfshirë kamera, personel I sugrisë private dhe mjete të tjera teknine është I pranishëm 24 orë. 

Qendra ofron nje siguri të lartë të për të gjitha problematikat në raste të veçanta dhe është e pajisur me sisteme alarmi në të gjitha hapësirat si dhe me zonën e daljes së emergjencës në raste evakuimi, alarmi apo zjarri. 

 Sinjalistikat janë të pranishme në të gjitha hapësirat e qendres duke përfshirë edhe parkimin. 

Vizitorët ne raste të nevojave të ndryshme mund ti drejtohen drejtëpërdrejtë stafit te sigurisë që ndodhet në  qender, i cili është në dispozicion të çdo kërkese apo ankesë të vizitorëve. 

Ndalohen kafshet

Ndalohet cigaria

Ndalohen aktivitetet e rrezikshme