Aty ku ka ambiente të bukura, aty është DAGE PERDE! 

E bukur, minimaliste, unike dhe cilësi superiore, perdet Dage me showromin me te fundit ne Toptani, sjellin nje dizajn unik per te kompletuar ambjetin tuaj. Dage jo thjesht nje dyqan, por nje concept. 

Dyqani: Dage

Kati: 4