Jeni në kërkim të nje ambienti unik për të festuar ditëlindjen, apo të realizoni një event Team Building për organizatën/departamentin tuaj? VR Labs është destinacioni më I ri për këdo që bohet me lujt në moshën 9-99 vjeç, në të cilën ofrohen disa disiplina argëtimi për të kënaqur fëmijë e të rritur. 

Kontakt

  • info@vrlabs.al
  • 044540922

Jemi të bindur se VR Labs ju mundëson një eksperiencë unike e cila përfshin aktivitetet:

1) Realitet Virtual Ne ofrojmë përvojën më të mirë VR në qytet me 6 + 1 poste VR, me pajisje premium të VIVE Pro dhe VIVE Pro 2 (të vetmit në Shqipëri) dhe gamën më të madhe të titujve dhe opsioneve të disponueshme siguron që festat për grupe të të gjitha moshave, të ngjashme ose shumë të ndryshme, me lojra në grup ose individuale, përmbajtje ekskluzive të VR me një zgjedhje të paprecedentë të aventurave, përvojave dhe lojërave do të shijohen dhe mbahen mend nga të gjithë.

2) PlayStation 5, është prezantimi më i fundit i tastierës popullore të Sony. Tek ne gjendet oraganizimi më i mirë, në të cilat mund të argëtohen deri në 16 persona në varësi të lojës së përzgjedhur. Një minikampionat deri ne 8 skuadra mund të planifikohet. 

3) Lojërat tradicionale të mausit dhe tastierës, për çdo “geeks” në grupin tuaj. 2 grupe me 4 lojtarë mund të zbresin në fushë betejë dhe të përballen mes tyre.

4) Light Strike I rigjallëruar në VR Labs. Riformatuar për të përfshirë një lojë më kompakte dhe strategjike ai plotëson gamën e shërbimeve për të ofruar eksperiencën. 2 grupe me  4 lojtarë do të konkurojnë për të qenë më të fortët.

Shërbime shtesë:

1) Paketa të ushqimit dhe pijeve.

2) Dhomë eventesh deri 15 persona, që mund të merret me qira sipas kërkesës.

3) Internet gigabit per çdo nevojë tuajën.

4) Parkim I garantuar në godinë.

5) Staff në dispozicion të eventit tuaj.

Na telefononi dhe skuadra jonë mund të realizojë edhe një paketë speciale për ju.

Dyqani: VR Labs 

Kati: 6