Farmaci Vian eshte hapur ne Maj te vitit 2022 ne ambjentet e qendres tregtare Toptan.Sherbimi dhe profesionalizmi na diferencojne.

Kontakt

  • +355695455577
  • farmacivian@gmail.com
  • vianpharma.al

Jemi aty cdo dite per ju me nje game te madhe produktesh dhe brandesh:

1. Dermokozmetik 

2. Bebe dhe nena

3. Suplemente dhe shtesa ushqimore

4. Pajisje mjekesore dhe ortopedike

5. Barna OTC dhe me pershkrim mjeku

Dyqani: Farmaci Vian

Kati: -1

Ofrojme falas ne data dhe orare te caktuara:

1. Skintest falas

2. Matje diabeti falas

3. Matje tensioni falas

4. Skalptest falas

5. Matje vitaminash dhe mineralesh falas.