Ne jemi “ Plusito Pet Shop ” aty ku dashuria për miqtë me 4 putra ska kufi.

Kontakt

  • plusitopetshop@gmail.com
  • 0676030630
  • www.plusito.al

Plusito Pet Shop lindi si një finalizim I një pasioni dhe një dëshire për të patur  një ambjent dedikuar tërësisht katërputroshve tanë, duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh, ushqimesh dhe aksesoresh, më të mirën për miqtë tanë më të mirë … Sot ne jemi rrjeti më i madh i dyqaneve Pet Shop në Shqipëri me 7-dyqane në Tiranë, Durrës, Korçe.

Dyqani: Plusito Pet Shop

Kati: 2