Gallery70 është  e vendosur në zemër  të  Tiranës, në Qendrën Toptani dhe në platformën më të madhe ndërkomëtare të artit  ARTSY. Galeria  bashkëpunon  me artistë ndërkombëtarë dhe shqiptarë  që punojnë në mediume të ndryshme, pikture, skulpture, fotografi, instalacion dhe art digjital  dhe janë në faza të ndryshme të karrierës.

Kontakt

  • info@gallery70.art
  • +355692041859

Galeria është e përkushtuar të ndërtojë  një listë gjithnjë e më të larmishme artistësh përmes programit të saj të ekspozitave, eventeve  dhe pjesëmarrjes në panairet e artit.

Gallery70  u themelua në vitin 2017  nga Jon Kraja dhe Lauresha Basha  Në vitin 2019, Gallery70 iu bashkua platfomes së artit  ARTSY duke krijuar vitrinën e saj ndërkombëtare  për prezantimin e artistëve. 

Gallery70 është ndërtuar jo vetëm si një galeri tradicionale ku vizitorët mund të zbulojnë artin në një hapësirë personale dhe intime, por e gjithë galeria perceptohet  si një instalacion arti. Gallery70 shndërrohet kështu në një instrument komunikues duke i bërë artistët dhe artin bashkëkohor lehtësisht të aksesueshëm për publikun.

Një hapësirë arti dinamike dhe tërheqëse që fton artdashësit të mësojnë, zbulojnë, eksplorojnë, blejne ë dhe duan artin! 

Dyqani: Gallery70 

Kati: 0