Fusion Bar and Brasserie ndodhet në katin zero të Toptani Shopping Center

I mirënjohur për vendndodhjen, ushqimin e mirë, dhe shumëllojshmërinë e pijeve dhe koktejleve.

Dyqani: Fusion

Kati: 0