Krijuar ne vitin 2020, Kfarma është destinacioni i preferuar dhe më i besuar për kujdesin e fytyrës, flokëve dhe trupit.Në zemër të gjithçkaje që bëjmë është dëshira për të frymëzuar dashurinë ndaj vetes dhe lëkurës.

Kontakt

  • info@kfarma.al
  • kfarma.al
  • www.kfarma.al

Distributori me i madh ne Shqiperi i +1700 produkte te ndryshme dermokozmetike nga Koreja e Jugut dhe e gjithe bota.Produktet tona janë autentike, të sigurta, të zgjedhura në mënyrë strikte dhe profesionale dhe ofrojnë rezultate të jashtëzakonshme.

Dyqani: KFarma

Kati: 1